Google Translate Element

Bu Blogda Ara

26 Ocak 2011 Çarşamba

Adport internet reklamciligi

Merhaba canlar.

Son günlerde, hatta haftalarda demeliyim belkide, yogun olarak Adport internet reklamciliginda mail almaktayim bu sistemden.

Nedir, nasil calisir, yurt disinda olanlar icin sistem nedir bilemiyorum.

Bir mail attim ve hala yanitida gelmedi. Mailler yogunlasinca sizlere bir danisayim dedim.

Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni dolayisiyla bu konuya iliskin meraki olanlarin meraklarini giderirse, minnettar kalacagim. Sevgilerimle.

2 yorum:

Meral Sanatevi dedi ki...

Günaydın, gözümü açtım doğru bloga, o güzelim sözlerini okuyunca günüm aydınlandı, yüreğim ısındı, ne iyi yapmışım dedim bu blogu açmakla,senin gibi sıcak samimi, aydın, insanlarla yazışmak nasipmiş inşallah ilerde tanışırızda...Sen iste ben sana yollayayım, bir şekilde buluruz çaresini,marangozum var mdf lerin çoğunu ben çiziyorum o
yapıyor hadi kal sağlıcakla....

Fikirlopedi dedi ki...

Harikasin bu teklifini yüregimin unutulmamali odasinin en renkli panosuna asiyorum hemen. Birak marangozu benim artik bir kedim bile yok:((

Sabah cok erken uyandim ve yürüyüsüm soguk nedeniyle cok kisa sürdü. Baktim saat hala 5 hadi dedim yap kahveni ve biraz haberlere ve bloglara dal, hazir zamanin varken.

Bloguna baktigimda paylasimindan cok etkilendim, duygular onlari yazdirdi iste ve kesinlikle inandiklarimi aktardim o yazima.

Yillar sonra yeniden blogculuga dönmek bir tesadüf ile olsa da, ben de cok memnunum bu kararimdan. Hanimlarimizda, beylerimizde, genclerimizde paylasimlarinda harikalar sunuyorlar. Bir zamanlar web yardim amacim buydu, dünya bloglari arasinda türk blogcularinda yer edinmesi.

Bugün bunlari gördükce bir ohhhh cekiyorum.

Sevgimle can.